Opret et produkt

Opret et nyt produkt ved at gå ind under Produkter i topmenuen.

Tryk på knappen Tilføj nyt produkt

Udfyld som minimum navn og DKK u/ moms.

Vælg desuden om produktet er med eller uden moms. Hvis du har integreret et regnskabssystem såsom Billy, Dinero eller e-conomic vil dit valg af produkt med eller uden 25% moms påvirke, hvilken konto dit salg bliver bogført under, når den endelige faktura bogføres.

Når produktet er oprettet kan du tilvælge et produktbillede ved at uploade og vælge det i højre side.