Mobilepay Indstillinger

Under Indstillinger og fanen Virksomhed kan du indsætte dit Mobilepay MyShop nummer. Det kan ikke være dit almindelig telefonnummer.

Når du har indtastet et MobilePay nummer kan du under en ordre under fanen Betalinger, vælge MobilePay som betalingsmetode. Dette sendes som link til enten E-mail eller SMS. Linket indeholder både modtager (dig), beløb og tekst, som er ordrenummeret. Det er låst for brugeren, så der kan ikke ændres i informationerne fra brugerens side.

Hvis du blot trykker på knappen Send MobileLink til SMS kommer nedenstående SMS ud til kunden.

Hvis du vælger at trykke på E-Mail eller SMS knappen indsættes der en standard tekst i SMS eller MAIL centeret, som du selv kan redigere inden den sendes ud til kunden.