Kundekort

Under Kunder og fanen Kort kan du afsøge et bestemt område for tidligere kunder.

Det kunne fx være, hvis du su kommer i nærheden af Roskilde, så kan du se, om du må sende en mail eller SMS ud til andre kunder i området. Under hver kunde er der mulighed for at til- og fravælge kundens ønsker om SMS og Mail-henvendelser.

Når et område et valgt vælges de tilgængelige SMS-numre og E-mail adresser i de relevante formularer nederst på siden, og man kan herfra sende en SMS eller Mail ud til de ønskede personer. Denne SMS eller Mail gemmes under historikken på hver kunde, så man altid kan se, om man før har sendt noget til dem.