Introduktion til Journal

Det kan være anvendeligt at tage noter eller journaler, når man er ude ved en kunde og vil huske sin erfaringer til næste gang. Det kan også være, at kunden ønsker en redegørelse over det udførte arbejde. Alt dette understøtter PLANTI.dk.

Under hver kunde og hver ordre er der mulighed for at tilgå disse journaler.

Herunder ses et eksempel på en ordre, hvor man har påbegyndt en journal. Der er taget et billede, og med funktionen "Tegn", kan man tegne på billede og udvælge interessante områder. Billedet kan indsættes i journalen, hvis dette ønskes. Under Betaling kan der endvidere genereres en PDF, som kan sendes til kunden.

Alle journaler tilknyttes kunden ordrer bliver samlet under kunden under fanen Ordre Journaler.

Man kan redigere disse journaler igen, hvis man trykker på knappen Gå til ordre.

Man har også mulighed for at skrive en mere generel journal om kunden. Dette gøres under kunde og fanen Kunde Journal.