Integration med e-conomic

For at få e-conomic og Planti til at snakke sammen, så der udveksles en såkaldt API Nøgle. Dette er ret simpelt - især hvis du følger den her guide.

Først skal PLANTI-appen tilføjes til din konto, dette gør du ved at følge nedenstående link og trykke på Tilføj App.

Nu er har PLANTI tilføjet til e-conomic som app, vi kan nu hente en API nøgle til brug her på PLANTI ved at følge nedenstående link. Kopier Adgangs-ID'et, som også kaldes API Nøglen.

Gå dernæst tilbage til PLANTI og vælg "Ja" til at du har et regnskabsprogram, og vælg dernæst e-conomic.

Indsæt den kopierede API nøgle i tekstfeltet og forlad feltet for at gemme.

Nu tjekker PLANTI om der er nogle konti på e-conomic, der tilhører API nøglen. I bekræftende fald dukker nedenstående valgmuligheder op.

1. Vælg e-conomic produkt med 25% moms, som du vil bogføre PLANTI-produkter med moms på.
  2. Vælg det momsfrie e-conomic produkt, som du vil bogføre PLANTI-produkter uden moms på.
  3. Vælg e-conomic produkt til transport-indtægter.
  4. Vælg den kundegruppe som PLANTI-kunder skal oprettes under.

Du er nu forbundet med e-conomic. Når du bogfører dine fakturaer i PLANTI, oprettes der automatisk en bogført kopi samt kundeoplysninger i e-conomic.