Integration med Dinero

For at få Dinero og Planti til at snakke sammen, så der udveksles en såkaldt API Nøgle. Dette er ret simpelt - især hvis du følger den her guide.

Allerførst gå ind på din Dinero-konto og find knappen "Integrationer" i din venstre menu.

I højre side vil du kunne oprette en Ny API-nøgle. Tryk på denne og navngiv den "PLANTI".

Kopier denne nøgletekst og gå ind på PLANTI under Indstillinger og dernæst Regnskab. Her trykker du først "Ja" til, at du har et regnskabsprogram. Dernæst vælger du Dinero ved at trykke på Dineros logo.

Hernæst kopierer du din API Nøglen ind i tekstfeltet og forlader feltet (så det gemmer teksten).

Nu kontakter PLANTI Dinero for at se, om der findes en konto der passer til denne API Nøgle. Hvis der gør, får du følgende valgmuligheder:

1. Vælg det ønskede firma, du vil tilknytte
  2. Vælg Dinero-produkt med 25% moms, som du vil bogføre PLANTI-produkter med moms på
  3. Vælg det momsfrie Dinero produkt, som du vil bogføre PLANTI-produkter uden moms på.
  4. Vælg Dinero produkt til transport-indtægter.

Du er nu forbundet med Dinero. Når du bogfører dine fakturaer i PLANTI, oprettes der automatisk en bogført kopi i Dinero.

Du kan også læse mere om vores integration med Dinero her: https://dinero.dk/integrationer/planti/